Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی رییس بیمارستان سینا گفت: لباس حفاظتی چندبار مصرف ویژه کادر درمان در بیمارستان تولید و عرضه شد.

دکتر مرتضی صدیقی چهارشنبه ۱۴ اسفندماه در نشست مطبوعاتی با اشاره به شیوع ویروس کرونا طی دو هفته اخیر در کشور، اظهار کرد: با توجه به اینکه پیش بینی می شد به هرحال این ویروس وارد کشور شود، هر بخش و ارگانی خود را با توجه به امکانات آماده کرد و بیمارستان سینا به عنوان مرکز درمانی خصوصی در جهت آمادگی تلاش کرد تا امکانات حفاظتی و ایمنی ویژه کارکنان و بیماران و همراهان بیماران تهیه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه با شناسایی اولین ابتلا در استان مرکزی امکانات حفاظتی آماده شد، به یکی از اقدامات این مرکز درمانی اشاره کرد و گفت: یکی از لوازم اثرگذار برای افرادی و کادر درمان که مستقیما با بیماران مبتلا به کرونا ارتباط دارند لباس و گان یکبار مصرف بود که بیمارستان سینا به شکل آزمایشی اقدام به تهیه لباس‌های قابل ضدعفونی و استریل برای استفاده بیشتر کرد.

صدیقی تصریح کرد: خوشبختانه به سرعت لباس طراحی شد و جنس مناسب آن تهیه شد و پس از آن برای تایید به واحد تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارسال و مورد تایید قرار گرفت. در وهله اول تهیه لباس مناسب برای کارکنان بیمارستان سینا هدفگذاری شد، اما با توجه به اینکه بیماران در مرکز درمانی آیت الله خوانساری بستری می شوند تلاش شد در چند مرتبه این لباس به کارکنان این بیمارستان به عنوان مرکز مرجع درمان این بیماران اختصاص یابد و به دیگر مراکز درمانی نیز ارسال خواهد شد.

وی با بیان اینکه این حرکت نشان داد که می توان با توجه به توان داخلی اقدامات موثری را به انجام رساند، گفت: جنس لباس نفودناپذیر و در دستگاه اتوکلاو بدون آسیب، قابل استریل است، تمامی اصول ایمنی برای آن رعایت شده است و تقریبا غیر از دست ها و صورت همه قسمت‌های بدن به خوبی پوشش داده می‌شود و بارها می‌توان با استریل از آن استفاده کرد و در اقدامی ابتکاری، لباس‌ها در ۴ رنگ تهیه شده است که کادر درمان براساس رنگ لباس تفکیک شوند.

رییس بیمارستان سینا اظهار کرد: روزانه حدود ۲۰ تا ۳۰ دست از این لباس می‌توان تولید کرد. در مرحله اول ۲۰۰ دست لباس تولید شد، که ۱۰ لباس به معاونت درمان دانشگاه جهت بازدید از بیمارستان‌ها داده شد و تعدادی هم به اورژانس ۱۱۵ جهت انتقال بیمار، بیمارستان امام خمینی(ره) و آیت الله خوانساری تحویل شده است و پیش‌بینی می‌شود تا هفته آینده ۴۰۰ دست لباس تهیه و تحویل شود و در امر تامین مواد اولیه مشکلی نیست. هزینه آن نیز نسبت به لباس‌های یکبارمصرف مقرون به صرفه‌تر است.

صدیقی با بیان اینکه تمام ظرفیت بخش خصوصی و دولتی در امر غربالگری و آزمایش به کار گرفته شده است، افزود: تاکنون به غیر از بیمارستان آیت الله خوانساری به عنوان مرکز مرجع و بستری، به دیگر مراکز درمانی و بیمارستان‌ها برای بستری بیماران مبتلا نیازی نبوده است و بیمارستان سینا فارغ از خصوصی بودن در صورت تصمیم مدیران امر بخشی و یا حتی کل بیمارستان را برای کنترل این اپیدمی اختصاص خواهد داد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس اراك استانی اجتماعی بیمارستان سینا کادر درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۴۴۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟

تخلف زیرمیزی پزشکان، به دریافت وجه مازاد بر تعرفه‌های قانونی از سوی برخی پزشکان در ازای ارائه خدمات درمانی، اطلاق می‌شود؛ این کار نه تنها غیرقانونی و غیراخلاقی است، بلکه مجازات‌های سنگینی نیز برای متخلفان در نظر گرفته شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، شهرنشینی مستلزم رعایت قوانین و قواعد شهری است و کارشناسان بر این باورند شهرنشینان هنگامی که به حقوق یکدیگر احترام بگذارند و به مسئولیت‌های خویش در برابر شهر و اجتماع عمل کنند، به «شهروند» ارتقا پیدا می‌کنند.

حقوق شهروندی نیز مجموعه حق‌هایی است که هر کدام از شهروندان از آن برخوردارند و باید توسط دیگر شهروندان و حاکمیت رعایت شود، حقوق شهروندی در ایران نیز مانند بسیاری از کشورها پذیرفته شده است که بارزترین و مهم‌ترین نمود آن قانون اساسی است که در اصول ۳۲، ۳۴، ۳۵، ۳۷، ۳۸ و ۳۹ به آن اشاره شده است.

یکی از موضوعات قابل توجه حقوق شهروندی، موضوع دریافت وجه اضافی پزشکان از بیماران (زیر میزی) است؛ پزشک نباید شروع به درمان و درمان بیمار را به دریافت مبلغ یا مبالغی فراتر از تعرفه پزشکی یا توافق آن دو در چارچوب قانون موکول نماید؛ واقعیت مسئله این است که در حال حاضر بنا به دلایل مختلفی قصور و تخلفات پزشکان و دست‌اندرکاران پزشکی در مبحث زیرمیزی افزایش پیدا کرده است.

اکنون این سوال مطرح می‌شود که مکانیسم حقوقی برای رسیدگی و بررسی این امور به چه نحوی است و با وجود تعیین تعرفه‌های قانونی در حوزه سلامت، راهکار قانونی برای رسیدگی به تخلفات دریافت وجه غیرقانونی (زیرمیزی) توسط پزشکان چیست.

طبق قانون، پزشکان موظف به ارائه خدمات مطابق با تعرفه‌های مصوب هستند و دریافت هرگونه وجهی مازاد بر تعرفه قانونی ممنوع بوده و تخلف محسوب می‌شود، چرا که این کار خلاف مصوبه و قانون نظام جمهوری اسلامی و حرام است، بنابراین از منظر حقوقی زیرمیزی پزشکان می‌تواند تحت عنوان «وصول و دریافت مال نامشروع» تلقی شود، این بزه از عناوین کلاهبرداری محسوب شده و مرتکب آن از یک سال تا هفت سال زندان محکومیت خواهد داشت.

طبق ماده ۱۰ و ۱۳ آئین نامه انتظامی رسیدگی به تخلفات صنفی و حرفه‌ای شاغلان حرفه‌های پزشکی و وابسته، شاغلان حرفه‌های پزشکی و وابسته مکلف هستند تعرفه‌های خدمات درمانی مصوب
ابلاغ شده از طرف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را رعایت کنند و حق دریافت هیچ‌گونه وجه یا مالی از بیماران را علاوه بر وجوهی که توسط مسؤولان مؤسسه درمانی ذی‌ربط طبق مقررات دریافت می‌شود، ندارند.

طبق قانون، پزشکی که هر گونه وجه دریافت اضافی از بیماران (زیر میزی) داشته باشد، بار اول دو برابر پرداختی بیمار جریمه و توبیخ کتبی می‌شود، بار دوم پنج برابر پرداختی بیمار جریمه و پروانه مسئول فنی نیز لغو شده و بار سوم ۱۰ برابر پرداختی بیمار، پزشک مربوطه جریمه خواهد شد و پروانه مسئول فنی و حتی بیمارستان نیز باید لغو شود.

طبق قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان (مصوب ۲۱/۷/۱۳۹۸)، هر گونه دریافت وجه اضافی از بیماران (زیر میزی) از شیوه‌های غیرقانونی برای وصول هزینه خدمات به مشتریان به شمار می‌آید که این رفتار خلاف قانون، تخلف و جرم محسوب می‌شود و مستلزم تعقیب قانونی است.

وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی نیز با مکانیسم دیگری با این جرم برخورد می‌کند و زمانی که موردی مبنی بر تخلف پزشکان گزارش داشته باشند از طریق کمیسیون ماده ۱۱ در حوزه درمان طبق مقررات با آنها برخورد می‌شود و میزان پولی که بیش از تعرفه از بیمار دریافت شده به وی برگردانده خواهد شد، بنابراین در صورت مشاهده تخلف تعرفه‌ای، بیماران می‌توانند از طریق: ۱- مراجعه به سازمان نظام پزشکی و شکایت در دادسرای نظام‌پزشکی ۲- مراجعه به وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و شکایت از پزشک متخلف در کمیسیون ماده یازده ۳- مراجعه به دادسرای عمومی و انقلاب و طرح شکایت کیفری، اقدام کنند.

کد خبر 748988

دیگر خبرها

  • شلیک به یک پزشک در کرخه خوزستان
  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است
  • دستاورد تجمعات دانشجویان آمریکایی شفاف شدن چهره غرب است
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد
  • خاش به پیشرفته ترین دستگاه ام.آر.آی ایران مجهز است