Web Analytics Made Easy - Statcounter

«مرتضی صدیقی» روز دوشنبه در گفت‌گو با ایرنا افزود: این جراحی بر روی یک بیمار مرد ۶۰ ساله انجام گرفت و تیم جراحان آن شامل پرفسور «منصور پرورش»، دکتر«محسن دالوندی»، دکتر «علیرضا محمدی» و پرفسور«جان آردان» نماینده شرکت مترونیک آمریکا در خاورمیانه انجام شد.

وی توضیح داد: بیمار جراحی شده به تومور سرطانی در مغز و در ناحیه غیرقابل دسترسی مبتلا بود که با انجام این عمل جراحی نمونه‌برداری تشخیصی بدون عارضه انجام گرفت و ضایعه مغزی بدون باز کردن جمجمه به‌صورت نقطه‌ای  خارج شد و مراحل بعدی درمانی آن دنبال می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس بیمارستان سینا اراک ادامه داد: روش استریوتاکسی امکان درمان بسیاری از بیماری های لاعلاج مغزی و حرکتی به روش تحریک عمقی مغز در هسته های مغزی (DBS)  را بدون باز شدن جمجمه بیمار فراهم می‌کند و عوارض آن برای بیمار نسبت به روش‌های رایج جراحی ناچیز است.

صدیقی اظهار داشت: بسیاری از بیماری‌ها نظیر پارکینسون و تومورهایی که در نواحی حساس مغزی است با این شیوه جدید درمان می‌شود و با کاشت الکترود بر هسته عمقی مغز و تحریک آن شیوه‌ای است که در تعداد کمی از مراکز درمانی کشور و خاورمیانه امکان انجام آن وجود دارد.

وی توضیح داد: شیوه جراجی استروتاکسی در برخی از کشورهای اروپایی تا ۵۰ هزار یورو هزینه دارد درحالیکه در ایران می‌توان آن را با کیفیت مطلوب و هزینه ۵۰۰ میلیون ریالی انجام داد، از این رو با راه‌اندازی این جراحی در بیمارستان سینا علاوه بر امکان درمان بیماران بومی زمینه برای جذب بیماران خارجی در قالب توریست درمانی وجود دارد.

بیمارستان سینا یکی از 2 مرکز درمان خصوصی کلانشهر اراک است که 164 تخت مصوب دارد و با 120 تخت درمانی اکنون ارایه خدمت می‌کند.

این بیمارستان مجوز گردشگری سلامت دارد و برنامه‌هایی به منظور پذیرش بیمار از کشورهای عمان، عراق، افعانستان در دست انجام دارد.
این مرکز فوق تخصصی درمانی دارای 13 اتاق عمل است که 11 اتاق عمل آن  راه‌اندازی شده و که به مجهزترین امکانات تخصصی و پیشرفته‌ترین سیستم تهویه در ایران (لامینارفلو) تجهیز شده است.
بیمارستان سینا اراک 14 تخت آی‌سی‌ یو، 10 تخت سی‌سی‌ یو ،هشت تخت ویژه(VIP) ، 10 تخت پست سی‌سی‌یو دارد و سیستم تهویه CSR به عنوان پیشرفته ترین سیستم در بیمارستان‌های غرب کشور است.
مرکز درمان ناباروری، جراحی‌ مغز و قلب، رادیولوژی‌، انژیوگرافی، ام‌آرآی‌، سی‌تی‌اسکن، آندسوکوپی‌ و کلونسکوپی‌ در حین بیهوشی از دیگر خدمات درمانی این بیمارستان است.
استان مرکزی با یک میلیون و 99هزار نفر جمعیت و 12 شهرستان دارای 20 بیمارستان فعال با یک‌هزار و 945 تخت مصوب و 750 تخت فعال در قالب 85 بخش درمانی‌است.

۶۰۱۳/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اراک جراحی مغز و اعصاب بهداشت و درمان بیمارستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۵۸۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبودهای درمانی استان بوشهر رفع شود

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری سه شنبه شب در دیدار رئیس و معاونان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: یکی از بزرگ‌ترین خدمات را دانشگاه علوم پزشکی ارائه می دهد و با تلاش هایی که در استان شده شرایط به سمت پیشرفت است اما با افق شایسته هنوز فاصله وجود دارد.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر افزود: نگاهمان به مراکز استراتژیک در استان همچون آموزش و پرورش، مراکز آموزش عالی و بهداشت درمان که دستگاه هایی هستند که زیربنای تمدن را تولید می کنند باید تغییر کند.

وی بیان داشت: پیامبر اکرم (ص) امنیت و سلامت را زیر ساخت تمدن عنوان کردند، به همین خاطر باید به حوزه سلامت فوق العاده توجه کرد و به لحاظ اعتبارات در حوزه تامین تجهیزات، زیرساخت و نیروی انسانی نیاز است این عرصه دیده شود و نیز مدیریت اقتصاد سلامت بر مساله پیشگیری متمرکز باشد، لذا باید روی خیرین پیشگیری در عرصه درمان کار و طراحی کنیم.

آیت الله صفایی بوشهری ابراز داشت: اگر خیریه ها و وقف های پیشگیری از بیماری داشته باشیم هم هزینه آن کمتر است و هم اثر آن بیشتر است.

نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر اظهار داشت: یکی از کارهایی که باید انجام داد استفاده از طب دریا برای سلامت است، در حالیکه می توان با آماده سازی عمق و کف دریا به راحتی پیاده روی دریایی داشته باشیم که در نشاط و شادابی و سلامت مفاصل بسیار موثر است.

آیت الله صفایی بوشهری بیان کرد: استان بوشهر به خاطر شرایط خاصی که دارد و به ویژه در جنوب استان، باید بیش از جمعیت به لحاظ نیازهای درمانی توانمند باشد و جغرافیایی در عرصه سلامت موفق است که بیش از نیازهای استاندارد جمعیت بیمار، دارای توانمندی باشد.

وی با بیان اینکه به حوزه بهداشت و درمان مثل عرصه امنیتی باید کمک کرد گفت: پیشگیری، درمان، هم زیر ساخت و هم حوزه نرم افزار گران است، لذا کار سخت اما شدنی است و می طلبد مسئولان اعتبارات لازم را برای زیرساخت تامین کنند و به مساله درمان همانند مسائل استراتژیک نگاه داشته باشند.

وی با اشاره تصمیماتی در خصوص ساخت بیمارستان صنعت نفت در استانی دیگر گفت: نباید طوری باشد که صنعت و انرژی در این استان به همراه آلاینده ها باشد و بیمارستان نفت در استان دیگری احداث شود.

آیت الله صفایی بوشهری همچنین خواستار تجهیز بیمارستان های شهرستان های دیگر شد و گفت: نباید تمرکز درمان روی مرکز استان باشد.

امام جمعه بوشهر با اشاره به مراجعه برخی از مردم به دیگر استان ها جهت درمان گفت: برخی از مردم برای درمان به خارج از استان مراجعه می کنند، در استان نباید کمبودی باشد که منجر به این شود بیمار به خاطر این کمبود امکانات به استان دیگری برود؛ اگر بیمار به خارج از استان مراجعه می کند به صورت اختیاری باشد.

آیت الله صفایی بوشهری افزود: بایستی طراحی استاندارد صورت گیرد که در یک بازه زمانی این کمبودها تمام شود.

کد خبر 6093649

دیگر خبرها

  • وضعیت تومورهای مغزی در کودکان/ رویکرد درمان چند تخصصی
  • درمان رایگان هدیه به کودکان
  • ویدیو/ درمان رایگان زیر ۷ ساله‌ها روی پیشخوان بیمارستان‌ها
  • انجام عمل جراحی تعبیه کاتتر صفاقی به روش لاپاراسکوپی در سنندج
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان
  • کمبودهای درمانی استان بوشهر رفع شود
  • خدمات تخصصی درمانی با حمایت خیران سلامت شهرستان نور انجام می‌شود
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان