Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش برنا از اراک ،  دکتر مرتضی صدیقی  در نشست صحن علنی شورای اسلامی کلانشهر اراک، افزود: بیمارستان سینا به لحاظ ارایه خدمات و تجهیزات در غرب کشور کم نظیر است و می تواند به قطب گردشگری درمانی در ایران تبدیل شود.

وی بیان کرد: بیمارستان سینا توانسته در 2 سال اخیر 380 اشتغال مستقیم و 600 اشتغال غیرمستقیم ایجاد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل بیمارستان سینا اراک ادامه داد: برای ایجاد این بیمارستان یکهزار میلیارد ریال توسط بخش خصوصی و پزشکان سرمایه گذاری شده و تنها 200 میلیارد ریال آن از محل تسهیلات بانک ملی پرداخت شده است.

دکتر صدیقی اظهار داشت: بیمارستان سینا در فضایی به وسعت بیش از 11 هزار مترمربع و با زیربنای 22 هزار متر مربع ایجاد شده و طراحی و ساخت آن از مدرن ترین بیمارستان های ایران است.

وی تصریح کرد: ایجاد و بهره برداری از مرکز درمانی نقش موثری در ماندگاری سرمایه های علمی حوزه پزشکی و کاهش تردد بیماران به تهران و استان های بزرگ داشته است.

مدیرعامل بیمارستان سینا اراک اضافه کرد: بخش ناباروری این بیمارستان از نظر تجهیزات و امکانات از بهترین بخش های موجود در ایران است.

دکتر صدیقی تصریح کرد: انجام ام آر آی برای نوزادان زیر بیهوشی تا قبل از راه اندازی این بیمارستان در استان مرکزی وجود نداشت و پیشرفته ترین دستگاه رادیو تراپی برای این بیمارستان خریداری شده و به زودی راه اندازی می شود.

وی عنوان کرد: امکانات تشخیصی بیمارستان سینا بالا است و ایجاد ناوگان آمبولانس و شماره مخصوص برای این بیمارستان با جدیت دنبال می شود.

مدیرعامل بیمارستان سینا اراک افزود: حضور متخصص اطفال در این بیمارستان به صورت شبانه روزی است، تغذیه بیماران منحصر به فرد است.

دکتر صدیقی عنوان کرد: مجوز حوزه پزشکی ورزشی در این بیمارستان برای نخستین بار اخذ شده و در مجموع هرآنچه تا قبل از راه اندازی این بیمارستان امکان آن میسر نبود در این مکان فراهم شده است.

وی گفت: همکاری کمرنگ بیمه ها از مهمترین مشکلات است و باید در این بخش عدالت در سهم بیمارستان های خصوصی و دولتی رعایت شود.

مدیرعامل بیمارستان سینا اراک افزود:بر اساس مقررات جدید امکان شیمی درمانی در مطب های پزشکان ممکن نیست و باید تنها در بیمارستان ها انجام شود و به دلیل محدودیت قراردادهای بیمه ها، بیماران سرطانی استان مرکزی تنها هدایت به بیمارستان آیت الله خوانساری اراک می شوند در حالیکه بهترین خدمات شیمی درمانی در بیمارستان سینا ارایه می شود.

وی عنوان کرد: اگر قرار حمایت از بخش خصوص باشد باید امکان برقراری قرارداد با همه بیمه ها فراهم شود و ادر صورتیکه این مهم انجام نشود مردم از خدمات محروم می شوند.

مدیرعامل بیمارستان سینا اراک ادامه داد: ضریب اشغال تخت بیمارستان سینا 50 درصد است که اگر محدودیت قرارداد وجود نداشت این ضریب به بیش از 80 درصد می رسید.

دکتر صدیقی گفت: بسیاری از بیماران تمایل به دریافت ارائی خدمات از بیمارستات سینا دارند اما، به دلیل نبود قرارداد مجبور به درمان و ارایه خدمات از سایر مراکز درمانی هستند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران بخش خصوصی بیمارستان سرمایه گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۴۱۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۱ طرح بهداشتی و درمانی در لرستان بهره برداری شد

 ابوطالب شفقت در حاشیه بازدید از بیمارستان نیایش خرم آباد اظهار کرد: رشد پیشرفت طرح‌های خدمات درمانی در این استان ۵۵۰ درصد یعنی ۶.۵ برابر می‌باشد که این روند مطلوب است.

وی افزود: فرماندار و شهردار بروجرد و اداره‌کل مسکن و شهرسازی استان باید در اولین فرصت زمینی را برای ایجاد یک بیمارستان در این شهرستان فراهم کنند تا در سفر دوم رییس جمهور به استان شاهد کلنگ زنی آنها باشیم.

استاندار لرستان ادامه داد: بیمارستان نیایش خرم آباد در سال ۹۲ کلنگ‌زنی شد و تا پایان دولت دوازدهم تنها ۲۵ درصد پیشرفت فیزیک داشت که طی ۲ سال و نیم اخیر این پیشرفت به ۶۵ درصد رسیده است.

شفقت بیان کرد: امیدواریم با فراهم کردن امکانات این بیمارستان سال آینده به بهره‌برداری برسد چراکه این مجتمع خدمات درمانی شامل اسکان بیماران بوده و با حمایت ویژه به نتیجه خواهد رسید.

وی با اشاره به سفر دوم رییس جمهور به لرستان گفت: میزان پیشرفت پروژه‌های استان باید بررسی و طرح‌های مختلف شهرستان‌ها بازدید شود و پس از آن اعلام خواهیم کرد تا میزبان رییس جمهور باشیم بنابراین زمان دقیقی برای این سفر پیش بینی نشده است.

به گزارش ایرنا، بیمارستان ۵۱۵ تختخوابی نیایش خرم آباد دارای تخت‌های فوق‌تخصصی، داخلی و جراحی بوده و تمام رشته‌ها را در اجرای ان پیش بینی شده است.

این پروژه درمانی از مصوبات سفر رئیس جمهور به لرستان است و در جریان سفر هیات دولت به استان جهت تکمیل این پروژه درمانی سه هزار میلیارد ریال مصوب شد که بخش مهمی از این رقم از محل ماده ۵۶ است.

افتتاح بیمارستان جنرال نیایش نقش مهمی در برطرف کردن کمبود تخت بیمارستانی در استان خواهد داشت و در کنار این موضوع برای یک هزار و ۵۰۰ نفر اشتغال ایجاد می‌شود و قابلیت افزایش ظرفیت تا حدود ۵۸۰ تخت را دارد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • درمان رایگان هدیه به کودکان
  • ویدیو/ درمان رایگان زیر ۷ ساله‌ها روی پیشخوان بیمارستان‌ها
  • آئین تکریم مدیرعامل سابق و معارفه سرپرست جدید بانک سینا برگزار شد
  • تجهیزات بیمارستان گچساران خریداری شد
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی در لرستان بهره برداری شد
  • خدمات تخصصی درمانی با حمایت خیران سلامت شهرستان نور انجام می‌شود
  • خاش به پیشرفته ترین دستگاه ام.آر.آی ایران مجهز است
  • میزان پیشرفت طرح‌های خدمات بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم ۵۵۰ درصد بوده است