Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل بیمارستان سینا گفت:در این پروژه برای ۳۸۰ نفر اشتغال‌زایی مستقیم و نزدیک به ۶۰۰ نفر اشتغال‌زایی غیرمستقیم داشتیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ مرتضی صدیقی مدیرعامل بیمارستان فوق تخصصی سینا شامگاه شنبه در جلسه شورای اسلامی کلانشهر اراک ضمن اشاره به اینکه بیمارستان سینا از بعضی جهات در غرب کشور و حتی در کل کشور بی‌نظیر است گفت: این پروژه یکی از مهم‌ترین منابع اشتغال‌زایی در اراک بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صدیقی سرمایه‌گذاری برای انجام این پروژه را ۱۰۰ میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: از این میزان ۲۰ میلیارد به‌صورت تسهیلات از بانک ملی و ۸۰ میلیارد آن‌هم با آورده سهامداران جمع‌آوری‌شده است.

صدور مجوز توریست درمانی برای بیمارستان سینا

وی بیان کرد: بیمارستان سینای اراک در زمینی به مساحت بیش از ۱۱ هزار متر و ۲۲  مترمربع بنا، ساخته شد که یکی از مدرن‌ترین و لوکس‌ترین بیمارستان‌های ایران است.

مدیرعامل بیمارستان فوق تخصصی سینا ضمن اشاره به اینکه اولین مرکز درمانی در اراک هستیم که مجوز توریست درمانی را دریافت کرده‌ایم تصریح کرد: جلوگیری از مهاجرت پزشکان متخصص و خرج شدن بخش زیادی از درآمد پزشکان در همین شهر از اهداف احداث این پروژه است.

ارائه خدمات به بیماران سرطانی در بیمارستان سینا تا دو هفته دیگر

وی با تأکید بر اینکه سعی شده است که تمامی فعالیت های درمانی و تشخیصی را در این بیمارستان پوشش دهیم تشریح کرد: بخش ناباروری این بیمارستان یکی از بهترین های کشور است و همچنین با راه اندازی بخش رادیو تراپی تا دو هفته دیگر تنها مرکز ارائه دهنده خدمات به بیماران سرطانی بعد از بیمارستان آیت الله خوانساری خواهیم بود.

ایجاد اشتغال برای ۱۰۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم در بیمارستان سینا

صدیقی داشتن متخصص اطفال در طول شبانه روز، دارا بودن مجوز پزشکی ورزشی و آزمایشگاه پیشرفته را از دیگر ویژگی های این بیمارستان برشمرد و اظهار کرد: در این پروژه برای ۳۸۰ نفر اشتغال زایی مستقیم و نزدیک به ۶۰۰ نفر اشتغال زایی غیر مستقیم داشتیم.

وی ضمن بیان اینکه از زمان راه اندازی و همچنین در زمان ساخت اقبالی از سوی مسئولین ندیدیم، بزرگترین مشکل بیمارستان را همکاری بیمه ها عنوان کرد و افزود: ۵۹ میلیون تومان سقفی است که سازمان بیمه سلامت برای بیمارستان سینا در نظر گرفته است و این در حالی است که این سقف برای بیمارستان مشابه ۱۰ برابر است.

مدیر عامل بیمارستان فوق تخصصی سینا به محدودیت های زیاد بیمه تامین اجتماعی در حوزه سرپایی اشاره کرد و ضمن تاکید بر اینکه از اول تیر ماه ۹۶ تا به حال بابت بیماران بستری هزینه پرداخت نشده است عنوان کرد: خواسته ما این است که عدالت برقرار شود و محدودیت سقف ها نسبت به امکانات صورت گیرد.

سنگینی بار بدهی بیمه ها بیمارستان سینای اراک را در مرحله بحران قرار داده است

وی با بیان اینکه در حال حاضر با عدم پرداخت بیمه ها بیمارستان در مرحله بحران قرار گرفته است بیان کرد: امیدواریم بتوانیم از بحران عبور کنیم و سربلند باشیم و مطئنا اگر مشکلات بیمه ای نبود ۵۰ درصد اشغال تخت امروز بیمارستان به ۸۰ درصد میرسید و مردم می توانستند از این شرایط استفاده کنند.

صدیقی مطرح کرد: با توجه به هزینه فراوان در بخش دولتی اما جامعه راضی نیست و این نشان می دهد ساختار طوری است که هر چه قدر هزینه شود جواب نمی دهد.

وی ضمن اشاره به اینکه با توجه به زیر ساخت های بیمارستان و ظرفیت گسترش تا ۵۰۰ تخت، برنامه این بود که فاز دوم را انجام دهیم عنوان کرد: اما با توجه به مشکلات موجود فعلا فقط به فکر زنده ماندن هستیم.

مدیر عامل بیمارستان سینا حضور پزشک متخصص در تمام حوزه ها را یکی از نیاز ها دانست و تصریح کرد: پیش بینی این است که یکی از بهترین اورژانس های منطقه خواهیم بود.

وی ضمن بیان اینکه در تهیه گوشت مورد نیاز آشپزخانه مشکل داریم خاطر نشان کرد: در تغذیه بیماران کار منحصر به فردی انجام دادیم که در آن برچسب محتویات غذا بر روی بشقاب ثبت می شود و همچنین تنها بیمارستانی هستیم که بعد از مرخصی نیز تغذیه بیمار را تامین می کنیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۴۰۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها

گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، حوزه دارو در نظام سلامت از همیت ویژه‌ای برخوردار است و در این میان سازمان‌های بیمه گر به عنوان یکی از ارکان مهم میان مردم و داروخانه‌ها محسوب می‌شوند، عدم پرداخت مطالبات داروخانه‌ها از سوی سازمان‌های بیمه گر می‌تواند مشکلات زیادی را برای داروخانه‌ها ایجاد کند؛ از سوی دیگر داروخانه‌ها یکی از حلقه‌های درمانی و ارکان مهم نظام سلامت هستند که به عنوان مرکزی ازچرخه درمان مورد توجه قرار دارند و حمایت از اقتصاد داروخانه‌ها در حقیقت حمایت از چرخه درمان است.

اخیرا خبری منتشر شد مبنی بر بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها که عدم پرداخت این بدهی می‌تواند مشکلات زیادی را برای نظام سلامت به همراه داشته باشد.

کمبود نقدینگی مسئله ای جدی برای داروخانه‌داران

محمدرضا کشاورز بازرس انجمن داروسازان در گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری آنا بیان داشت: یکی از مشکلات استراتژیک بزرگی که گریبان‌گیر شرکت‌های داروسازی شده، فروش اینترنتی دارو بوده که این موضوع عمل توزیع دارو را در کشور با مشکل مواجه کرده است.

بازرس انجمن داروسازان افزود: از سوی دیگر در حال حاضر کمبود نقدینگی یه یک مسئله جدی برای داروخانه‌داران تبدیل شده است، شرکت‌های دارویی و داروسازان هم با مشکل کمبود نقدینگی رو به رو هستند در تامین نقدینگی مورد نیاز چالش دارند در نتیجه تمامی این صنف‌های مرتبط با یک مشکل مشترک دست و پنجه نرم می‌کنند. همچنین از زمان اجرا طرح دارویار ۳۰ درصد افزایش قیمت را شاهد بودیم.

کشاورز در ادامه گفت: بد عهدی برخی از بیمه‌ها و سازمان برنامه و بودجه در بحث نقدینگی باعث شده است تا زنجیره دارو در کشور با برخی از مشکلات رو به رو شود.

بازرس انجمن داروسازان اظهار کرد: در بحث کمبود دارو با دو وجه مواجه هستیم؛ یکی بحث کمبود ارز مرغوب و تحریم و یکی دیرکرد تخصیص اعتبار از بانک مرکزی که مورد دوم نقش بسیار پررنگ تری در کمبود دارو دارد. وقتی در پرداخت وجه تاخیر ایجاد می‌شود، چرخه تولید با کندی مواجه شده و جبران این کمبود پس از تخصیص وجه، ۳ تا ۶ ماه زمان‌بر خواهد بود.

کشاورز در پاسخ به سوالی در مورد در خصوص گران شدن و یا نایاب شدن برخی دارو‌ها بیان کرد: تغییر ارز ترجیهی به ارز نیمایی یکی از عوامل گرانی دارو بوده است ولی برای جبران گرانی دارو شرکت‌های بیمه موظف شده اند تا مابه‌تفاوت قیمت‌های قبلی و جدید را پرداخت کنند، اما متاسفانه برخی از بیمه‌ها بد عهدی می‌کنند.

بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه به داروخانه‌ها

عضو هیئت مدیره انجمن داروسازان ایران در اظهاراتی کرد که بدهی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها به ۲۶ همت رسیده است که داروخانه‌ها را در خطر ورشکستگی قرار داده است.

احمدی در ادامه افزود: در کل کشور۱۶ هزار داروخانه فعالیت دارد که با بیمه‌های پایه قرارداد دارند و سازمان‌های بیمه گر هم باید به تعهدات خود عمل کنند.

وضعیت داروخانه‌ها مناسب نیست

وی ادامه داد: وضعیت داروخانه‌ها به علت تاخیر در پرداخت مطالبات مناسب نیست هر سه سازمان بیمه گر تامین اجتماعی، بیمه سلامت و نیرو‌های مسلح به داروخانه‌ها بدهکار هستند.

احمدی گفت: سازمان‌های بیمه گر باید یک ماه پس از دریافت اسناد مطالبات داروخانه‌ها را پرداخت که تا کنون این مهم اتفاق نیافتاده است.

آخرین پرداخت؛ آذر سال گذشته!

وی ادامه داد: سازمان تامین اجتماعی آخرین پرداختی که به داروخانه‌ها داشته مربوط به اذر پارسال بوده آنهم فقط در بخشی از داروخانه‌های کشور و آخرین پرداخت بیمه سلامت هم مربوط دی ماه پارسال است و در بیمه نیرو‌های مسلح نیز به همین صورت است.

احمدی گفت: در حال حاضر داروخانه‌ها در خرید شیرخشک مشکل دارند و چرخه اقتصادی داروخانه‌ها مشکلات جدی دارد، چون پولی جهت تهیه شیر خشک ندارند.

وی گفت: سازمان هدفمندی یارانه‌ها و بیمه سلامت منابع تهیه شیر خشک را به داروخانه‌ها پرداخت نکرده اند.

تسویه بیمه سلامت با داروخانه‌ها

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت نیز در اظهاراتی بیان کرد که سازمان بیمه سلامت، پرداخت مطالبات اسفند ۱۴۰۲ در داروخانه‌های سراسر کشور را از امروز آغاز کرده است و به زودی مطالبات فروردین امسال نیز پرداخت می‌شود.

محمد مهدی ناصحی افزود: پرداخت بدهی بیمه سلامت به داروخانه‌ها به ویژه داروخانه‌های خصوصی در اولویت سازمان بیمه سلامت است و مطالبات اسفند داروخانه‌ها امروز پرداخت شد و مطالبات داروخانه‌ها مربوط به فروردین امسال نیز ظرف ۱۰ روز آینده پرداخت می‌شود.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت گفت: رسیدگی اسناد به سرعت انجام می‌شود و در کل هزینه قابل پرداخت در داروخانه‌های خصوصی ۶۰۰ تا ۶۵۰ میلیارد تومان است.

محمد مهدی ناصحی با بیان اینکه سهم ارز ترجیحی طرح دارویار از اختیارات ما خارج است، افزود: پرداخت سهم ارز ترجیحی داروخانه‌ها بر عهده سازمان هدفمندی یارانه هاست و از عهده ما خارج است و آخرین پرداخت دراین بخش مربوط به دی سال قبل است و منابع این بخش را باید سازمان هدفمندی یارانه‌ها تامین کند.

ناصحی افزود: تامین منابع و واریز نهایی بر عهده سازمان هدفمندی است و ما در این خصوص نقشی نداریم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عملیاتی شدن ۱۲۳ درصدی تعهد اشتغال استان کرمان در سال گذشته
  • ویدیو/ درمان رایگان زیر ۷ ساله‌ها روی پیشخوان بیمارستان‌ها
  • حذف شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالث
  • شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالت حذف شد
  • لغو شرط پرداخت عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث
  • حذف شرط پرداخت عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث
  • پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست
  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • توریسم درمانی در حال ترک ایران است؛ عراقی‌ها هم دیگر نمی‌آیند
  • صدور ۲۹ مجوز تأسیس موزه خصوصی طی ۲ سال گذشته