Web Analytics Made Easy - Statcounter

اراک - ایرنا - رئیس بیمارستان فوق تخصصی سینا در اراک گفت: خدمات تشخیصی ام آر آی در این مرکز درمانی به صورت شبانه روزی شد و این دستگاه قابلیت پذیرش 40 بیمار در روز را دارد.

دکتر مرتضی صدیقی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: دستگاه ام آرآی این بیمارستان از به روزترین خدمات شامل ام آر اسپکتروسکوپی (SPECTROSCOPY)، امکان ارزیابی تومورهای پروستات و رکتوم و سایر قابلیت های منحصر به فرد تشخیصی دقیق برخوردار است و برای خرید و نصب آن 57 میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: واحد تصویر برداری بیمارستان فوق تخصصی سینا همچنین خدمات رادیولوژی ،سی تی اسکن مولتی اسلایس، سونوگرافی،فلوروسکوپی و ماموگرافی را ارائه می دهد.
رئیس بیمارستان فوق تخصصی سینا اراک ادامه داد: این بیمارستان دارای مرکز جامع تشخیص و درمان سرطان با اتاق های معاینه، بخش شیمی درمانی با هشت تخت مستقل، پرتو درمانی با 2 بونکر مجهز، مرکز فیزیوتراپی و توانبخشی، بخش های بستری شامل بخش جراحی عمومی، زنان و زایمان، LDR ویژه زایمان بدون درد، مغز و اعصاب، قلب، اورولوژی، ارتوپدی و بخش داخلی، کودکان و نوزادان است.
دکتر صدیقی بیان کرد: بهره برداری از کلینیک ها و بخش های آنژیوگرافی، IVF و نازایی و نیز جراحی ترمیمی به زودی در این مرکز درمان فوق تخصصی بهره برداری می شود.
عملیات ساخت بیمارستان فوق تخصصی 160 تختخوابی سینا که با سرمایه گذاری تعدادی پزشک متخصص و با مشارکت بانک ملی آغاز شد و با زیربنای 20 هزار متر مربع و در هشت طبقه ساخته شده و در سال جاری با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به بهره برداری رسید.
این بیمارستان دارای بخش های جراحی عمومی، جراحی زنان و زایمان، جراحی مغز و اعصاب، جراحی قلب، اورولو‍ژی، ارتوپدی، آنژیوگرافی، IVF و نازائی، جراحی ترمیمی و جراحی گوش و حلق و بینی، اورژانس عمومی و کودکان، کلینیک اعصاب داخلی،کلینیک گوارش و آندوسکوپی ،کلینیک خون و آنکولوژی و روماتولوژی، امکانات مراقبت های ویژه ICU، CCU، NICU، بخش جراحی قلب، آنژیو گرافی،سنجش تراکم استخوان، آزمایشگاه بالینی وداروخانه است.
استان مرکزی درارای 21 مرکز درمانی شامل 16 مرکز درمان دولتی، سه بیمارستان تامین اجتماعی و 2 مرکز درمان خصوصی است.
6013/7114/خبرنگار:شیما کریمی***انتشاردهنده:مژگان حیدری

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۳۸۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج

به گزارش خبرنگار مهر، دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی دوره دوم متوسطه نظری قطب غرب کشور با شرکت مدیران ۱۰ استان غرب کشور در سنندج برگزار شد

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه وزارت آموزش و پرورش صبح دوشنبه در این دوره آموزشی با بیان اینکه بزرگ‌ترین افتخار زندگی ما معلمی است، اظهار کرد: پیامبر گرامی اسلام (ص) بزرگ‌ترین معلم تاریخ و چراغ سعادت جامعه بشریت بود.

نادر کریمی بیرانوند با اشاره به برگزاری دو رویداد مهم در سنندج تحت عنوان نمایشگاه خوداتکایی مدارس شبانه‌روزی کردستان و دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه روزی قطب غرب کشوری، این رویدادها را فرصت ارزشمندی برای تبادل تجربیات عنوان کرد و با اشاره به میزبانی مطلوب کردستان، از دست‌اندرکاران برپایی آن قدردانی نمود.

وی با بیان اینکه مدیران مدارس شبانه‌روزی کردستان در مهارت‌آموزی پیشرو هستند، گفت: مهارت آموزی در آموزش و پرورش در راستای تحقق شعار سال در اولویت است.

وی شعارها را جهت اجرا لازم دانست و با اشاره به الزامات اجرایی شعار سال، آموزش و پرورش را مورد اعتماد خانواده‌ها عنوان کرد و اظهار داشت: برگزاری نمایشگاه خوداتکایی نمادی از امانت‌داری در حوزه دانش‌آموزان است‌.

کریمی شعار «هر دانش‌آموز یک مهارت» را سیاست حاکمیتی عنوان کرد و با اشاره به ظرفیت‌های مدارس شبانه‌روزی افزود: مدارس شبانه‌روزی بهترین ظرفیت برای مهارت‌آموزی است.

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش، مهارت‌آموزی را منطبق بر ساحت‌های تعلیم و تربیت عنوان کرد و اظهار داشت: هفته گذشته مهارت آموزی در دولت مصوب شد و دستگاه‌ها مکلف به اجرای کامل این مصوبه شدند.

کریمی تصویب این مهم را گامی ارزشمند برای نتیجه‌بخش شدن تلاش‌ها در تعلیم و تربیت دانست و ابراز امیدواری کرد اتفاقات مثبت در آموزش و پرورش ادامه یابد.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان نیز ضمن خیرمقدم به مهمانانان و قدردانی از واگذاری میزبانی به استان کردستان، در سخنانی خطاب به مدیران مدارس گفت: مدیران مدارس شبانه روزی مهم‌ترین اولویت کاری شما توجه به تربیت و آموزش مهارت‌های زندگی به دانش آموزان این مدارس هست چرا که ظرفیت مدارس شبانه‌روزی برای تعلیم و تربیت در هیچ مدرسه و آموزشگاه دیگری وجود ندارد.

هاشم ناظمی جلال عنوان کرد: ما در این دوره تمام ظرفیت‌های در اختیار را به‌کار گرفته‌ایم تا بتوانیم یک دوره آموزشی در شأن شما مدیران را فراهم آوریم و در نهایت بتوانیم زمینه تبادل تجربه را در میان شما به وجود بیاوریم.

وی افزود: این امر هم جز با عشق و علاقه به کار محقق نخواهد شد.

حجت‌اله موسوی معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش کردستان هم در سخنانی اظهار داشت: تمام تلاش ما این است که خاطره خوبی در ذهن‌های شما بنگاریم.

وی در ادامه سخنانش عنوان کرد: این دوره برای تبادل تجربه و در کل یک دوره تعاملی است.

موسوی در خصوص عناوین برنامه‌های این دوره نیز گفت: برای آن سرفصل‌هایی تعیین شده که انتظار می‌رود مدرسان بر اساس سرفصل‌های تعیین شده مطالب لازم را به مدیران ارائه دهند.

گفتنی است؛ این دوره تا ۱۰ اردیبهشت‌ماه ادامه دارد.

کد خبر 6091903

دیگر خبرها

  • وضعیت تومورهای مغزی در کودکان/ رویکرد درمان چند تخصصی
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی استان سمنان
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • ارایه خدمات رایگان تخصصی سلامت روان در البرز
  • خدمات تخصصی درمانی با حمایت خیران سلامت شهرستان نور انجام می‌شود
  • خرید شبانه روزی گندم از کشاورزان دهلران
  • نمایشگاه تولیدات خوداتکایی مدارس شبانه‌روزی در سنندج برپا شد
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج