Web Analytics Made Easy - Statcounter

استان‌ها>مرکزی - در دومین روز از سفر وزیر بهداشت و درمان به استان مرکزی بیمارستان 160 تخت سینا در اراک افتتاح شد .

به گزارش خبر آنلاین ، رئیس بیمارستان خصوصی سینا در مراسم افتتاح این بیمارستان با اشاره به این که از ایده تا اچرا و افتتاح یک بیمارستان فوق تخصصی در مرکز استان مرکزی 10 سال می گذرد گفت : جرقه اولیه احداث بیمارستان فوق تخصصی در شهر اراک که ماندگاری پزشکان فوق تخصص در آن بسیار محدود بود و پروسه درمانی بیماران را به تهران و خارج از استان می کشاند در سال 86 به نظر مارسید و تا تهیه زمین و اخذ مجوز سه سال به طول انجامید .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دکتر هوشنگ طالبی با بیان این که بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی سینا با ظرفیت 160 تخت بیمارستانی با همکاری جمعی از پزشکان متخصص و متعهد و با مشارکت بانک ملی ایران ساخته و تجهیز شده است افزود : عملیات ساخت این بیمارستان از اردیبهشت ماه 89 در زمینی به مساحت 11 هزار و 450 متر مربع زمین وبا زیربنای بالغ بر 20 هزار متر مربع در 8 طبقه آغاز شد که با اعتبار200 میلیارد ریال مشارکت بانک ملی و حدود 700 میلیارد ریال سهم آورده سهامداران این پروژه تکمیل و امروز با حضور وزیر به طور رسمی افتتاح می شود .
دکتر طالبی با اشاره به این که تجهیزات و امکانات درمانی این بیمارستان به گونه ای است که برای هیچ یک از مراحل درمانی نیازی به مراجعه بیمار به خارج از بیمارستان نیست ، تجهیزات درمانی بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی سینا اراک را شامل بخش های جراحی عمومی، جراحی زنان و زایمان، جراحی مغز و اعصاب، جراحی قلب، اورولو‍ژی، ارتوپدی، آنژیوگرافی و جراحی گوش و حلق و بینی و فیزیوتراپی عنوان کرد .
وی خاطرنشان کرد : ازدیگر بخش های این بیمارستان می توان به اورژانس شبانه روزی، اورژانس شبانه روزی کودکان و نوزادان، بخش های داخلی بخش ویژه شامل مراقبت های ویژه آی سی یو، سی سی یو، مراقبت های ویژه نوزادان، بخش های تشخیصی و پاراکلینیک و تصویربرداری شامل ام آر آی، سی تی اسکن، ماموگرافی، سونوگرافی، سنجش تراکم استخوان، مرکز جامع تشخیص و درمان سرطان، شیمی درمانی و پرتودرمانی اشاره کرد که با تکمیل قراردادهای بیمارستان با تامین اجتماعی و سایر بیمه ها آماده خدمات رسانی به مردم شهر اراک و استان مرکزی همین طور استان های مجاور است .
در مراسم افتتاح بیمارستان سینا ، لوح یادبود افتتاح بیمارستان به همراه تندیس امیرکبیر توسط رئیس بیمارستان به وزیر بهداشت و درمان تقدیم شد .

46

کلید واژه‌ها : استان مرکزی -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۸۴۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین؛ وزیر بهداست درمان و آموزش پزشکی امروز در حاشیه جلسه هیئت دولت درباره کمبود دارو برای بیماران تالاسمی با تأکید بر اینکه بنای ما و اولویتمان این است که با تقویت شرکت‌های دانش بنیان، داروی مورد نیاز و کمبودها را تامین کنیم، گفت: در زمینه داروی بیماری تالاسمی، افزایش تولید داشته‌ایم، ولی تمایلی برای استفاده از داروی خارجی وجود دارد که این را باید پزشک تشخیص دهد.

خدمات پزشکی به کودکان تا ۷ سال رایگان شد

دکتر عین اللهی همچنین با اشاره به اینکه حوادث و بیماری‌ها در هفت سال نخست زندگی می‌تواند در بقیه عمر باقی بماند و سلامت فرد را مختل می‌کند، گفت: بر این اساس به پیشنهاد وزارت بهداشت، در هیئت دولت این طرح به تصویب رسید که خدمات رایگان به کودکان تا زیر ۷ سال در مراکز دولتی داده شود تا از این طریق سلامت آن ها ایمن شود. این موضوع به همه بیمارستان های وزارت بهداشت ابلاغ شده است.

وزیر بهداست در خصوص ابهام‌ها و ادعاهایی که در خصوص عوارض واکسن آسترازنکا در میان مردم مطرح می‌شود از دادن پاسخ صریح و مشخص خودداری کرد و صرفا گفت: کمیته علمی داریم که متشکل از ۶۰ نفر از بهترین دانشمندان کشور است. بیشترین واکسن مصرفی ما سینوفارم بود که از چین وارد شده بود. سینوفارم کم عارضه ترین واکسن بود و در کشور حدود ۱۵۵ میلیون دوز از این واکسن استفاده شد. کمیته واکسن ما عوارض را رصد می کند و ما حداقل عوارض را در کشور داشتیم. اگر واکسن مصرف نمی شد، ضایعاتی زیادی داشتیم، اما موفق شدیم کرونا را کنترل کنیم.

آرش خلیل خانه

دیگر خبرها

  • وضعیت تومورهای مغزی در کودکان/ رویکرد درمان چند تخصصی
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • دفتر نمایندگی خبرگزاری ایمنا در اراک افتتاح شد
  • درمان رایگان هدیه به کودکان
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • زیرساخت‌های درمانی مرکز استان سمنان نیازمند توسعه
  • افتتاح دستگاه MRI بیمارستان رازی رشت، به زودی
  • خدمات تخصصی درمانی با حمایت خیران سلامت شهرستان نور انجام می‌شود
  • بنی گانتز تحت عمل جراحی قرار گرفت